Nalazite se:

Naslovnica - Aktualnosti
Hodočasnici iz Hong Konga u svetištu sv. Josipa

Hodočasnici iz Hong Konga u svetištu sv. Josipa

Svetu misu je predvodio fra Ronnie

Skupina hodočasnika iz dalekog Hong Konga tijekom svog boravka u Hrvatsku posjetila je Nacionalno svetište svetog Josipa u Karlovcu.
Hodočasnicima je dobrodošlicu izrazio bogoslov Patrik Paulić koji im je predstavio povijest Svetišta i povezanost između Hrvata i svetoga Josipa nakon čega je uslijedila sveta misa koju je predvodio fra Ronnie, svećenik član misionara oblata Marije Bezgrješne. Naime fra Ronnie je rođen na Filipina od kineskih roditelja, stoga se odlučio na misionarski pozivu u zemlji svojih predaka, Kini i tako ga je put doveo do zajednice u Hong Kongu.
Nakon svete mise hodočasnici su pogledali izložbu „Čudo Božje krhkosti“ s. Samuele Premužić i izložbu „Hrvatski sveci i blaženici u našem narodu“ akademskih slikara Ivana i Kristine Mareković. Hodočasnici su potom upoznati sa poviješću katoličanstva u Hrvatskoj kao i sa pojedinim životima hrvatskih svetaca od kojih ih se najviše dojmio bl. Alojzije Stepinac. Nakon obroka skupina iz Hong Konga uputila se na stari grad Dubovac gdje ih je oduševio pogleda s vidikovca, a potom su se spustili do crkve Gospe Snježne nakon čega su krenuli dalje prema svome planu putovanja.

Nacionalno Svetište Svetog Josipa - Patrik Paulić/
Foto: Petar Vuković

datum 7.8.2019.

Frekvencije:

Zagreb: 96,4 MHz i 106,8 MHzVirovitica: 88,3 MHz
Split: 97,2 MHzVinkovci - Vukovar: 91,6 MHz
Opatija - Rijeka: 88,8 MHzSplit: 97,2 MHz
Satelit: EUTELSAT 16E, 11595 MHz, HSplit: 97,2 MHz
Opatija - Rijeka: 88,8 MHzZagreb: 96,4 MHz i 106,8 MHz
Slaveći Marijinu proslavu na nebu, radujemo se što nam pomaže na zemaljskom hodočašću.
Trenutno u programu: 02:40 Glazba i meditacije
Sljedeće u programu: 03:30 Duhovno pomoći čovjeku (R) – emisija djelatnika i suradnika centra za duhovnu pomoć - tema: Očekujem dobro - Lana Poljak Branisavljević i Kristina Jurković

Download promotivnog materijala. Saznaj više

Duhovni kutak

Svakodnevna molitva sv. Ivana Pavla II. Duhu Svetom

Godinu dana prije smrti, papa, koji se tresao, drhtavom rukom je zapisao molitvu Duhu Svetome na komadu papira kako je ne biste zaboravili.

Galerija slika

IMG_20180424_131539
DSC_0160
DSC_0157
DSC_0155
DSC_0144
DSC_0139
RM_RADIODRAMA3
Copyright © Radio Marija 2009.I Design by: Endora