Nalazite se:

Naslovnica - Pismo Urednika - Uz mjesec lipanj piše vam p. Stjepan Fridl, gl. urednik

Hvaljen Isus i Marija!

 

Lijepo je čuti od naših slušatelja koliko utjehe, poticaja i ohrabrenja dobri Bog daruje posredstvom našega Radija koji nosi lijepo Marijino ime. Cjelokupnim programom Radio Marija želi sudjelovati u naporima Crkve u Hrvata u novoj evangelizaciji, u duhu i pod zaštitom Blažene Djevice Marije.   

 

U našem se radu  u prvom redu uzdamo u Božju Providnost, ali smo isto tako ovisni o dobroti i razumijevanju mnogih plemenitih ljudi. U minule 22 godine rada i poslanja Radio Marije u Hrvatskoj toliko smo puta osjetili tu nesebičnu velikodušnost Marijinih štovatelja koji su nas duhovno i materijalno podupirali. Radio Marija bio je sve te godine podstanar. Puno smo molili da dođemo u vlastite prostorije. Za 22. rođendan Radio Marije, kojeg smo proslavili 22. veljače ove godine, dobili smo na dar kuću koja je vrlo prikladna i po svom položaju i po rasporedu prostorija za radijsko djelovanje. Kuća je nova, dvostruko prostranija od prostora u kojima sada radimo. Preostaje nam kompletno unutarnje uređenje: tehnička oprema za radio, podovi, vrata,  infrastruktura, tj. uvođenje vode, grijanja i struje...

Kao i do sada oslanjamo se na razumijevanje i velikodušnost, posebno naših slušatelja i prijatelja. Vjerujem da među Vama ima i onih, koji će rado pomoći ovo Marijino djelo. Svaki i najmanji prilog, ako se daje od srca, ima svoju veliku vrijednost. (usp. Lk 21, 4) Sve što se daruje Mariji mnogostruko se nama uzvraća na razne načine.

          U karizmi našega radija piše: Radio Marija je dar Neba za Crkvu. Stoga uvijek možete računati na naše molitve, a Vaše je ime upisano među dobročinitelje ovog, tako dragog Marijina djela. Gospin se projekt svakodnevno širi. Od malog sjemena razgranalo se veliko stablo i Radio Marija danas djeluje u 82 zemlje na pet kontinenata.  Ponešto žalimo, što nemamo još frekvenciju za cijelu Hrvatsku. Ali se usrdno nadamo, da će i tu Marija posredovati.

          Radovi na uređenju novoga studija trajat će prema dinamici prikupljanja sredstava. Dragi prijatelji i slušatelji našega Radija, znam i zaufano vjerujem da ćete, prema svojim mogućnostima, pomoći da Radio Marija ima svoj vlastiti dom. Svakog  mjeseca služimo svetu misu za dobročinitelje, a srijedom molimo krunicu na Vaše nakane. Unaprijed se radujemo i zahvaljujemo što Vas smijemo uvrstiti među dobročinitelje u izgradnji novog studija Radio Marije. Neka Vas draga Gospa majčinski štiti i zagovara te obilno nagradi za sve što činite za njezin i Vaš Radio.

Sve Vas srdačno pozdravljam!

                                                                             Vaš p. Stjepan Fridl

datum 17.5.2019.

Frekvencije:

Zagreb: 96,4 MHz i 106,8 MHzVirovitica: 88,3 MHz
Split: 97,2 MHzVinkovci - Vukovar: 91,6 MHz
Opatija - Rijeka: 88,8 MHzSplit: 97,2 MHz
Satelit: EUTELSAT 16E, 11595 MHz, HSplit: 97,2 MHz
Opatija - Rijeka: 88,8 MHzZagreb: 96,4 MHz i 106,8 MHz
O kućo zlatna, o Zvijezdo mora, ostani burnim nad morem našim Ti majko od milosti!
Trenutno u programu: 13:00 Čitamo knjigu - papa Franjo: Deset Božjih zapovijedi
Sljedeće u programu: 13:30 Obavijesti i najava programa

Download promotivnog materijala. Saznaj više

Duhovni kutak

Svakodnevna molitva sv. Ivana Pavla II. Duhu Svetom

Godinu dana prije smrti, papa, koji se tresao, drhtavom rukom je zapisao molitvu Duhu Svetome na komadu papira kako je ne biste zaboravili.

Galerija slika

IMG_20180424_131539
DSC_0160
DSC_0157
DSC_0155
DSC_0144
DSC_0139
RM_RADIODRAMA3
Copyright © Radio Marija 2009.I Design by: Endora