Nalazite se:

Udruga - Obavijesti - Slušatelji, suradnici, medijski djelatnici o Radio Mariji...
Slušatelji, suradnici, medijski djelatnici o Radio Mariji...

Slušatelji, suradnici, medijski djelatnici o Radio Mariji...

Mislim da je to medij koji je kroz ovih 11 godina pokazao svoju veliku vrijednost, koji ima otvorenu budućnost, ali o djelatnicima toga radija i onima koji ga vode ovisit će kakav će on biti. (p. Tonči Trstenjak)

Radio Marija je medij koji može pomoći u meditativnom, molitvenom i glazbenom području jer prenosi vrijednosti kako na duhovnom, tako i na općeljudskom području. (vlč. Vicko Obradović)

Mislim da Radio Marija na našem medijskom prostoru ima znatnog utjecaja, u prvom redu na starije slušatelje, ali u posljednje vrijeme sve više slušaju ga i mladi, ljudi iz medija, prosvjete, kulture, znanosti. Radio Marija im pomaže povećati vjersko znanje i rasti u duhovnom životu. (Božo Barun)

Radio Marija je doprinijela većem zajedništvu naših staraca i bolesnika. Njima je Radio Marija medicina, lijek koji im pomaže lakše nositi svoj križ. Bez nje oni gotovo ne bi mogli živjeti (Mirjana Štajcer)

U svijetu, gdje god postoji RM prepoznatljiva je po svom načinu djelovanja i po strukturi slušatelja. Ova postaja sigurno doprinosi informiranosti, a možemo se prisjetiti i inicijativa koje su bile vezane uz TV emisiju „Zlikavci“ po kojima se i vidjelo kako se i kroz Radio Mariju kao medij može doprinijeti da svatko postane svjestan svoje odgovornosti u obrani svojih kršćanskih stavova. (vlč. Nedjeljko Pintarić)

Mislim da RM svakako ima svoje mjesto u hrvatskom eteru, ona je itekako prepoznata kao radio koji na solidan način promiče kršćanske vrijednosti i mislim da je jako lijepo prihvaćena dobrom djelu vjerničke populacije, ali i one koja to nije. (Zvonimir Ancić)
datum 26.3.2008.

Frekvencije:

Zagreb: 96,4 MHz i 106,8 MHzVirovitica: 88,3 MHz
Split: 97,2 MHzVinkovci - Vukovar: 91,6 MHz
Opatija - Rijeka: 88,8 MHzSplit: 97,2 MHz
Satelit: EUTELSAT 16E, 11595 MHz, HSplit: 97,2 MHz
Opatija - Rijeka: 88,8 MHzZagreb: 96,4 MHz i 106,8 MHz
Slaveći Marijinu proslavu na nebu, radujemo se što nam pomaže na zemaljskom hodočašću.
Trenutno u programu: 02:40 Glazba i meditacije
Sljedeće u programu: 03:30 Duhovno pomoći čovjeku (R) – emisija djelatnika i suradnika centra za duhovnu pomoć - tema: Očekujem dobro - Lana Poljak Branisavljević i Kristina Jurković

Download promotivnog materijala. Saznaj više

Duhovni kutak

Svakodnevna molitva sv. Ivana Pavla II. Duhu Svetom

Godinu dana prije smrti, papa, koji se tresao, drhtavom rukom je zapisao molitvu Duhu Svetome na komadu papira kako je ne biste zaboravili.

Galerija slika

IMG_20180424_131539
DSC_0160
DSC_0157
DSC_0155
DSC_0144
DSC_0139
RM_RADIODRAMA3
Copyright © Radio Marija 2009.I Design by: Endora