Nalazite se:

Udruga - Obavijesti - Slušatelji, suradnici, medijski djelatnici o Radio Mariji...
Slušatelji, suradnici, medijski djelatnici o Radio Mariji...

Slušatelji, suradnici, medijski djelatnici o Radio Mariji...

Mislim da je to medij koji je kroz ovih 11 godina pokazao svoju veliku vrijednost, koji ima otvorenu budućnost, ali o djelatnicima toga radija i onima koji ga vode ovisit će kakav će on biti. (p. Tonči Trstenjak)

Radio Marija je medij koji može pomoći u meditativnom, molitvenom i glazbenom području jer prenosi vrijednosti kako na duhovnom, tako i na općeljudskom području. (vlč. Vicko Obradović)

Mislim da Radio Marija na našem medijskom prostoru ima znatnog utjecaja, u prvom redu na starije slušatelje, ali u posljednje vrijeme sve više slušaju ga i mladi, ljudi iz medija, prosvjete, kulture, znanosti. Radio Marija im pomaže povećati vjersko znanje i rasti u duhovnom životu. (Božo Barun)

Radio Marija je doprinijela većem zajedništvu naših staraca i bolesnika. Njima je Radio Marija medicina, lijek koji im pomaže lakše nositi svoj križ. Bez nje oni gotovo ne bi mogli živjeti (Mirjana Štajcer)

U svijetu, gdje god postoji RM prepoznatljiva je po svom načinu djelovanja i po strukturi slušatelja. Ova postaja sigurno doprinosi informiranosti, a možemo se prisjetiti i inicijativa koje su bile vezane uz TV emisiju „Zlikavci“ po kojima se i vidjelo kako se i kroz Radio Mariju kao medij može doprinijeti da svatko postane svjestan svoje odgovornosti u obrani svojih kršćanskih stavova. (vlč. Nedjeljko Pintarić)

Mislim da RM svakako ima svoje mjesto u hrvatskom eteru, ona je itekako prepoznata kao radio koji na solidan način promiče kršćanske vrijednosti i mislim da je jako lijepo prihvaćena dobrom djelu vjerničke populacije, ali i one koja to nije. (Zvonimir Ancić)
datum 26.3.2008.

Frekvencije:

Zagreb: 96,4 MHz i 106,8 MHzVirovitica: 88,3 MHz
Split: 97,2 MHzVinkovci - Vukovar: 91,6 MHz
Opatija - Rijeka: 88,8 MHzSplit: 97,2 MHz
Satelit: EUTELSAT 16E, 11595 MHz, HSplit: 97,2 MHz
Opatija - Rijeka: 88,8 MHzZagreb: 96,4 MHz i 106,8 MHz
Od trenutka kad je Marija anđelu dala svoj pristanak, nije bila pošteđena životnih kušnji. Njezina snaga bila je u tome što je živjela u milosti postojana, bez sjene zla u savjesti.
Trenutno u programu: 02:40 Glazba i meditacije
Sljedeće u programu: 03:30 Čitamo knjigu (R) - o. Roko Prkačin: "o. Petar Perica, mučenik i pjesnik"

Download promotivnog materijala. Saznaj više

Duhovni kutak

Hostija – izvor snage, ljubavi i milosrđa

iz Dnevnika sv. Faustine Kowalske.

Galerija slika

IMG_20180424_131539
DSC_0160
DSC_0157
DSC_0155
DSC_0144
DSC_0139
RM_RADIODRAMA3
Copyright © Radio Marija 2009.I Design by: Endora