Nalazite se:

Naslovnica - Pismo Urednika - Uz mjesec lipanj piše vam p. Stjepan Fridl, gl. urednik

Hvaljen Isus i Marija!

 

Lijepo je čuti od naših slušatelja koliko utjehe, poticaja i ohrabrenja dobri Bog daruje posredstvom našega Radija koji nosi lijepo Marijino ime. Cjelokupnim programom Radio Marija želi sudjelovati u naporima Crkve u Hrvata u novoj evangelizaciji, u duhu i pod zaštitom Blažene Djevice Marije.   

 

U našem se radu  u prvom redu uzdamo u Božju Providnost, ali smo isto tako ovisni o dobroti i razumijevanju mnogih plemenitih ljudi. U minule 22 godine rada i poslanja Radio Marije u Hrvatskoj toliko smo puta osjetili tu nesebičnu velikodušnost Marijinih štovatelja koji su nas duhovno i materijalno podupirali. Radio Marija bio je sve te godine podstanar. Puno smo molili da dođemo u vlastite prostorije. Za 22. rođendan Radio Marije, kojeg smo proslavili 22. veljače ove godine, dobili smo na dar kuću koja je vrlo prikladna i po svom položaju i po rasporedu prostorija za radijsko djelovanje. Kuća je nova, dvostruko prostranija od prostora u kojima sada radimo. Preostaje nam kompletno unutarnje uređenje: tehnička oprema za radio, podovi, vrata,  infrastruktura, tj. uvođenje vode, grijanja i struje...

Kao i do sada oslanjamo se na razumijevanje i velikodušnost, posebno naših slušatelja i prijatelja. Vjerujem da među Vama ima i onih, koji će rado pomoći ovo Marijino djelo. Svaki i najmanji prilog, ako se daje od srca, ima svoju veliku vrijednost. (usp. Lk 21, 4) Sve što se daruje Mariji mnogostruko se nama uzvraća na razne načine.

          U karizmi našega radija piše: Radio Marija je dar Neba za Crkvu. Stoga uvijek možete računati na naše molitve, a Vaše je ime upisano među dobročinitelje ovog, tako dragog Marijina djela. Gospin se projekt svakodnevno širi. Od malog sjemena razgranalo se veliko stablo i Radio Marija danas djeluje u 82 zemlje na pet kontinenata.  Ponešto žalimo, što nemamo još frekvenciju za cijelu Hrvatsku. Ali se usrdno nadamo, da će i tu Marija posredovati.

          Radovi na uređenju novoga studija trajat će prema dinamici prikupljanja sredstava. Dragi prijatelji i slušatelji našega Radija, znam i zaufano vjerujem da ćete, prema svojim mogućnostima, pomoći da Radio Marija ima svoj vlastiti dom. Svakog  mjeseca služimo svetu misu za dobročinitelje, a srijedom molimo krunicu na Vaše nakane. Unaprijed se radujemo i zahvaljujemo što Vas smijemo uvrstiti među dobročinitelje u izgradnji novog studija Radio Marije. Neka Vas draga Gospa majčinski štiti i zagovara te obilno nagradi za sve što činite za njezin i Vaš Radio.

Sve Vas srdačno pozdravljam!

                                                                             Vaš p. Stjepan Fridl

datum 17.5.2019.

Frekvencije:

Zagreb: 96,4 MHz i 106,8 MHzVirovitica: 88,3 MHz
Split: 97,2 MHzVinkovci - Vukovar: 91,6 MHz
Opatija - Rijeka: 88,8 MHzSplit: 97,2 MHz
Satelit: EUTELSAT 16E, 11595 MHz, HSplit: 97,2 MHz
Opatija - Rijeka: 88,8 MHzZagreb: 96,4 MHz i 106,8 MHz
Isusa, koji je na križu pobijedio smrtonosni VIRUS - grijeh, zaufano molimo da nas izliječi epidemije koja vlada svijetom.
Trenutno u programu: 08:20 Glazba
Sljedeće u programu: 08:30 Vijesti, obavijesti i najava programa

Download promotivnog materijala. Saznaj više

Duhovni kutak

Kako čitati Sveto pismo

Nikada ne smijemo vjerovati da smo mi prvi koji čitamo Sveto pismo.

Galerija slika

IMG_20180424_131539
DSC_0160
DSC_0157
DSC_0155
DSC_0144
DSC_0139
RM_RADIODRAMA3
Copyright © Radio Marija 2009.I Design by: Endora