vase poruke

Radosni smo zbog vaših brojnih čestitki, od srca vam hvala na svim zajedničkim trenutcima, minutama i lijepim riječima ohrabrenja i potpore: 


 Hvaljen Isus i Marija!! Svaki Vas dan slušam, čak i na poslu, zajedno sa svojom direktoricom, Bogu hvala što mi je stavio sve dobre ljude na put, Bogu hvala što Radio Marija postoji, Bogu hvala na svim dobrim ljudima na Radio Mariji, neka Vas naša nebeska Majka i dalje čuva i prati. Uvijek i uvijek svjedočim da ste meni osobno bili duhovna hrana kada sam sa svojih 37 god. (bilo je to 2002.g) ostala udovica sa 2 djece. Vaše sam emisije slušala, sa Vama sam molila, uz Vas sam našla daljnji smisao života, naučila da patnja ima smisao ako ju predaš Gospodinu. Na tom putu Radio Marija je meni bila Šimun Cirenac. Želim svim djelatnicima i volonterima Radio Marije "kišu" Božjeg Blagoslova!! Vaša vjerna slušateljica Slavica.


Radujem se Božjem djelu i Čestitam svim
Prijateljima i onima,koji će postati.
Neka zagovor Nebeske Majke i sila Duha Svetoga nadahnjuje vrijedne radnike i podupiratelje opstanka , poticajnog radija.
Svima blagoslovljen "hod" u ovom svetom vremenu. Amen!


Hvaljen Isus I Marija.
Hvala Vam na toliko god.druzenja.
Hvala što mi pomazete u tuzi i boli za
voljenim bratom i što zajedno molimo krunicu Božjeg milosrđa.
Vaša vjerna slusateljica Ljubica iz Spanskoga.


Poštovani pater Fridl ,Vama i svim djelatnicma radio Marije,
upućujem iskrene čestitke povodom 27 godina postojanja radio Marije. Ponosni smo što možemo biti dio ovog predivnog zajedništva u kojem se svi volimo i molimo.
Hvala Vam na svakoj riječi utjehe i nade, za svaku molitvu,za svaki ton glazbe koji u dušu dira baš onda kad je najpotrebnije. ....Raduje me što mogu biti jedan mali dio predivnog mozaika ljubavi i zajedništva u prenošenju Božje Riječi . Neka Bog blagoslovi vaš rad još puno godina pod okriljem naše nebeske Majke Marije.


Radio Mariju sam pocela slusati tek ove godine.
Jutro pocinjem sa Radio Marijom, dok se vozim na posao slusam.
Tijekom dana dok radim slusam, kad idem kuci sa posla slusam.
Sve iskrene pohvale svima vama koji volontirate i vodite Radio.
Samo tako nastavite i dalje.
Hvaljen Isus i Marija!


Poštovani djelatnici i svi koji kreirate život radio Marije,
Čestitam od srca 27. obljetnicu rada i želim Vam puno Božjeg blagoslova i zagovor Blažene Djevice Marije.
Hvala na poruci meni, no moram reći da je moja pokojna majka, Nada Hrvatov Crljenica bila član obitelji Radio Marije godinama, sve do smrti 2.12. 2023. Ja sam tek od tada postao član. Tako da zahvala ide njoj.
Još puno godina u naviještanju Radosne vijesti želim.
Hvala i lijep pozdrav,
Zoran Crljenica


Svim djelatnicima i članovima velike obitelji Radio Marije čestitam rođendan. Sa vama sam krenula putem obračenja, učila moliti i rasla u vjeri. BOG VAS BLAGOSLOVIO ZA SVE ŠTO ČINITE ZA NAS
Puno pozdrava

Želim vam uputiti najiskrenije čestitke i božji blagoslov za vašu i našu Radio Mariju! Kada čovjek radi sa srcem, a vi to dragi voditelji i ostali djelatnici radite, onda mi slušatelji uživamo u svakoj riječi ljubavi i radosti koju nam šaljete. Naša zajednička Majka Marija sve nas slušatelje i štovatelje diljem svijeta, stavlja pod svoj plašt. Uživam u svakom trenutku slušanja RM i dao vam dragi Bog vječno emitiraje i širenje božje riječi! Bog vas blagoslovio!


Čestitam od 27.rođendan Radijo Marije. Voditeljima, članovima i slušateljima Radijo Marije širom Svijeta Božiji Blagoslov. Neka nas sve čuva i brani Blažena Djevica Marija.
Hvaljen Isus i Marija


Hvaljen Isus i Marija !
Dragi prijatelji , vesli me što Vas mogu pozdraviti i čestitati Vam 27 godišnjicu Radio Marije.
Vaš sam redovitii slušatelj , te Vam se od srca zahaljujem na duhovnoj pomoći koju nam pružate.
Srdačno vas pozdravljam i Bog Vas blagoslovio.
Darko Ježina


Rodena u Svibu imotska krajna. Zivi u Njemackoj. Iz dana u dan, iz noci u noc, radio marija smenom bdije. Radujem se i zahvaljujem svima koji rade za radio mariju i zahvaljujem za sve svete mise. Srdacni pozdrav i boziji blagoslov od boga i srce moga. Obitelj Celar Bok.


Sretan i blagoslovljen rođendan!

Čestitam a Nebeska Majka mi daje snagu i mir slušajuči Radio Mariju. Hvala svima.


Bogu hvala na postojanju radio Marije,na svim ljudima koji su omogućili ovu postaju, I svima sadašnjim uposlenicima, te volo
nterima. Bez radio Marije bili bismo siromašniji duhovno,ali i emocionalno,jer povezujete ljude. Iskrene čestitke, I samo tako uz božji blagoslov naprijed.


Neka vas prate Božji blagoslov i zagovor i žaštita predrage Majke Marije još dugi niz godina!
Donosite mi mir i radost, a posebno u budnim noćima.


Od Čestitam Radio Mariji ovih uspješnih 27.godina.
Hvala ti Blažena djevice Marijo za svu tvoju pomoć i dobrotu meni i mojoj obitelji i svima koji se tebi utječu.
Hvaljen Isus i Marija


Sretan i blagoslovljen rodendan zelim Vam od srca, neka nam nasa nebeska Majka izmoli jos puno ovakvih Radio postaja.Hvala na svemu sto cinite za nas. Puno pozdrava od mene

Poštovani,
čestitam Vam na obljetnici vaše i naše Radio Marije, ali po pričanjima našeg pokojnog Fra Smiljana Dragana Kožula,on je bio začetnik tog radija,pa bih voljela da to više istićete i napišete taj početak stvaranja i osnutka Radio Marije. Božji blagoslov i srdačan pozdrav
Silvija Bungić


Mislim da sam članica od 1997g, još ste bili preko Save.
Sjećam se da sam tada na nekom kviz putanju osvojila knjigu
O sv. Nikoli biskupu i išla osobno po nju u N. zagreb.
Od toga časa sam u srcu posvetila svoju kćerku ( tada bebu od 2 godine) tom moćnom “dječjem” svecu.
Slušam RM stalno.
Dobro je , jako dobro,da imate arhivu emisija,
Hvala na svemu, Bog vas sve blagoslovio!


Čestitam Vam svima, posebno svim djelatnicima 27.obljetnicu Radio Marije, hvala na svakoj minuti emitiranja, posebno molitvenog programa. Neka se Vaš rad plodonosno nastavi i neka Vas uvijek prati Božji blagoslov.


Sretan rođendan Radio Mariji! Još puno lijepih trenutaka i minuta emitiranja u nadolazećim godinama želim! Samo naprijed u vašem poslanju. Puno značite svima nama.
Hvaljen Isus i Marija!


Iskrene čestitke i Bog vas blagoslovi i vaš rad! Hvala vam, da postojite


Hvaljen Isus i Marija! Čestitam vam vaš jubilej. Svaki dan sam uz vas uz Sv. Misu, Sv. Krunicu i Jutarnju molitvu. Osjećam neizmjerne blagoslove u svom životu zbog toga i zajedništvo uz vas. Bogu hvala.


Danas je mojoj dragoj i najradije slušanoj radio stanici Marija rođendan, a ja joj nazdravljam uz želju da nam dugo živi i donosi u naše domove Božji mir!


Svjedočim da Krist živi.Moj život pun je sreće ali i nesreća.Poslanje Kristovo je također takvo.U vremenima moje tuge i žalosti Krist je onaj tko otire moje suze.Radio Marija glas je koji me grli.Hvala vam.


Čestitam vam svima od na predivnim frekvencijama diljem Lijepe Naše Domovine Hrvatske. Želim vam svima obilje Božjeg blagoslova i da vas uvijek prati zagovor Majke Marije KRALJICE MIRA. Jednostavno od vaših početaka pa do danas i od kada sam postala dio obitelji Radio Marije,ne mogu bez vas i vaših predivnih glasova,emisija,duhovnih vježbi itd. ŽELIM VAM OD JOŠ JEDNOM obilje BOŽJEG BLAGOSLOVA da i dalje budete pravi MARIJINI EVANGELIZATORI. Hvala vam što postojite!


Hvaljen Isus i Marija
Iskreno i od srca čestitam vam 27. obljetnicu Radio Marije.Moj prvi susret sa radio Marijom bio je točno prije četiri godine.Živim na otoku i u Zagreb sam došla na operaciju karcinoma.Operirana sam 9.3.2020, a kako je tada počela korona i sve je bilo blokirano, a i u bolnici je krenula zaraza već 19.3. sam otpuštena iz bolnice.Bila sam kod sina u Zg.Sutradan je bio potres.Ja nisam mogla iz kreveta ali zato je radio Marija bila sa mnom.Tada sam prvi put čula za patra Fridla.Njegovo ohrabrenje neću nikad zaboraviti.Sa svima je pričao, sa djecom, starima, preplašenima i sve ohrabrivao.Između svega bila je i jedna šala koju sam zapamtila kad je jednoj curi objašnjavao šta je strpljenje: "kad gledaš u kurje oko i čekaš da ti namigne" .Kad sam se oporavila i prošla terapije, postala sam i ja prijatelj radio Marije i od tada samo vas slušam.Moram pohvaliti i vaše voditelje i stare i nove svi su divni, puni duha i puni strpljenja jer stari su ponekad i dosadni i ja sam (70).Još jednom čestitam i Bog vas blagoslovio.Lijepo je što postojite


Hvala Bogu svemogućemu što postojite jer pred godinu dana vi ste bili slamka spasa za koju sam se po cijeli dan lovio pošto mi je posao takvog tipa bio da sam vozio kamion i neprestano vas slušao i molio sa vama.
Godinu dana kasnije evo dajem otkaz i idem volontirati u Međugorje, nakon 39 godina življenja u paklu grijeha, napokon mogu reći da svaki dan biram Isusa i koračam s njime u nove pobjede.
Božiji blagoslov.


Hvala Radio Marija što u ovim vremenima bdijete uz nas u našim domovima, autima, u kušnjama i teškoćama svakodnevice.
Kao naša Majka Marija -uvijek uz nas!
Hvala Ti Bože što si dao da postoji Radio Marija!


Hvala dragom Bogu i Mariji na radio Mariji i na svima Vama.
Molimo za sve radio Marije diljem svijeta i za sve Vas koji radite na radio Mariji.
Naka Vas sve dargi Bog i Marija nagrade.
Obilje Božjeg blagoslova svima Vama!


BOG blagoslovio vas koji radite u radio Mariji i rodove vaše,pozdrav !

Sve ove duge godine bili ste mi prozor u svjetlo, neka vas Gospodin blagoslovi!


HvaljenIsus i Marija radio ste koji se uvukao pod moje srce odlcni ste sa.o mi je zao sto vas moram slusati preko mobitelabilo bi mi.draze da vas mogu slusati preko radija a ovko je sve u redu program je odlican svida mi se zelim vam svako dobro o d gospodina hvala vam nek vas on Blagoslovi i cuva volim vas sve .Bozji Blagoslov iz Kaptola .Pozeska Biskupija


Čestitam rođendan našoj dragoj postaji Radio Mariji i zahvaljujem svima koji su pridonijeli da već 27.godina imamo mogućnost slušati vjerski program u našem domu i autu. Sa mnom ste najčešće na putu na posao i s posla i zahvalna sam da to vrijeme mogu provesti u molitvi i slavljenju Gospodina i naše nebeske Majke. Hvala na svim molitvama u koje uključujete i nas koji vas slušamo i podupiremo! Lijepo je znati da ste u nečijim molitvama. I vi ste u našim molitvama i Bog vas sve blagoslovio i čuvao! Srdačan pozdrav!


Hvala..želim vam sretnu 27.obljetnicu obilje božjeg blagoslova vama i svim slušateljima Radio Marije u hr i po cijelom svijetu...Mir i Dobro..


Hvaljen Isus i Marija, saljem vam iskrene cestitke.Zovem se Marija imam 32 g. dolazim iz Splita. Slusam Radio Mariju intezivno zadnje 2 god . Hvala vam na molitvama , poticajima ,prekrasnim emisijama,... uz vas rastem u vjeri, nada ste i utjeha u teskim trenucima.


Čestitam vam na uspješnom i djelotvornom radu.
Bog Vas blagosovio!


Poštovani oče Stjepane, svi dragi u Uredništvu Radio Marije Hrvatska,
Prije dvije godine uz 25.godižnjicu napisao sam zahvalu i čestitku svima vama koji tako lijepo i korisno vodite taj naš prvi hrvatski katolički radio.
Sad samo želim sve to jače ponoviti I još više zahvaliti.
Samo tako hrabro naprijed još puno godina na dobro svih Hrvata u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i cijelog svijeta gdje žive, kao i ja u Africi.
Bog vas blagoslovio ! Preporučam se svaki dan u molitve slušatelja Radia Marija.
Zahvalni don Danko Litrić, misionar u Ruandu od 1981.


Čestitam!
Bog vas blagoslovio i dao vam snagu i dalje.
Uz vas sam!

Krešimir Aunedi


 

Čestitam vam 25 godišnjicu postojanja..Sretna sam što postojite.. S vama prebrodim svaku tugu i radost Neka vas Dragi Bog blagoslovi i puno, puno godina još vodili Radio Mariju.. A naša Majka Marija podarila nam svima mir i cijelom svijetu.. Svaki dan vas slušam koliko mogu posto još radim..

Nevenka Ferinac


Hvala Vam puno što liječite dušu i srca ranjena, Vaš glas, glas Radio Marija je bogatstvo veliko u mom domu.

Božji blagoslov svima koji dajete svoj doprinos u stvaranji i širenju dobrote.
Srdačan pozdrav


- Gordana Krezić


Mnoge ste duše utješili, mnoge obogatili veoma vrijednim programima, mnoge razveselili pomno izabiranom glazbom.

Neka Božji blagoslov i blagoslovljena pratnja blagoslovljene majke Marije i dalje ispunja i Vas osobno i sve Vaše suradnike.

Vivat, crescat, floreat RM!

Uz najiskreniji bratski pozdrav: HVALJEN ISUS I MARIJA!

 

- fra Bernardin Škunca



U radosti i velikoj zahvalnosti čestitam srebreni jubilej RM, GLAVNOM UREDNIKU, , NOSITELJIMA PREDIVNOG PROGRAMA,
velikoj OBITELJI RM, slušateljima, podupirateljima, volonterima i novim članovima,
Neka se razlije rijeka milosti,po trajnom kršćanskom glasu u srcima okupanim kršćanskim djelima, gdjegod se nalazili slušatelji --gledatelji ,pa i
slučajni slišatelji RM, Uz poštovanje srdačni pozdrav

 

- s. Božena, franjevka iz Zadra


Hvaljen Isus i Marija,
Današnje evanđelje me potaknulo da Vam napišem poruku kako je Bog učinio čudo u mom životu, nešto što sam smatrala da je nemoguće, ozdravljena sam od epilepsije, baš kao taj dječak iz evanđelja, i ja sam bila bolesna od djetinjstva i za ozdravljenje sam molila i postila i to je doprinjelo mom ozdravljenju. Aleluja

- anonimno


 Od srca vam čestitke na rođendanu!
Nek vas Bog i dalje prati blagoslovom!

- Stijepo Gleđ Markos


Radio Marija

22:30 Upoznajmo Bibliju
22:45 Glazba
23:00 Molitva - Povečerje
23:10 Glazba

FREKVENCIJE

Zagreb: 96,4 MHz i 106,8 MHz

Virovitica: 88,3 MHz

Split: 97,2 MHz

Vinkovci - Vukovar: 91,6 MHz

Opatija - Rijeka: 88,8 MHz

Varaždin - Čakovec: 96,5 MHz

Satelit: EUTELSAT 16E, 11595 MHz

Za slušatelje u SAD-u 1.712.832.8487

Duhovni kutak

Molitva za život - svakoga dana u 14:55h

Svakoga dana u 14:55 h molimo molitvu za život. Pridružite nam se u zajedništvu molitve za blagoslov obitelji, sklad i plodnost supružnika i...

Opširnije...

Molitvene nakane

„Zahvaljujemo uvijek Bogu za sve vas i bez prestanka vas se sjećamo u svojim molitvama“ (1 Sol 1,2). Svakog dana uključujemo vaše nakane u molitvu krunice koju zajedno molimo svakim danom u 15:15. Svoje nakane i želje možete nam poslati ovdje.

world-family.png

Siječanj 2022
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

FG-TAB.png

Logo

UDRUGA RADIO MARIJA

Kameniti stol 11

10000 Zagreb Croatia

Ured: +385 1 23 27 100

Program: +385 1 23 27 777; 099 502 00 52

Redakcija: +385 1 2327000

E-pošta: info@radiomarija.hr

Copyright © Radio Marija 1997-2023

Design and development

Radio Marija

Udruga Radio Marija neprofitna je, nevladina i nepolitička građanska udruga, osnovana u Hrvatskoj godine 1995. Prvi inicijativni odbor nastao je u krilu Pokreta krunice za obraćenje i mir, a uoči osnutka uspostavljena je i suradnja s Radio Marijom iz Italije. Ideja i prvo ostvarenje Radio Marije počinje 1983. u župi Erba na sjeveru Italije. Radio Marija se postupno širi i uskoro obuhvaća cijeli talijanski nacionalni prostor.

Nakon toga osnivaju se i uspostavljaju udruge i radijske postaje s imenom Radio Marija u četrdesetak zemalja, počevši od Europe, obiju Amerika, Afrike, pa sve do Filipina na drugome kraju azijskoga kontinenta. Sve su nacionalne udruge utemeljene autonomno u svojim zemljama, a međusobna se povezanost ostvaruje preko zajedničke krovne udruge pod imenom Svjetska obitelj Radio Marije (World family of Radio Maria). WFRM utemeljilo je sedam članica, među kojima je i hrvatska Udruga Radio Marija.